GuaBlog.Com

Danga Bay

27 Disember 2011
Danga Bay
Johor Bharu, Johor.


Beskal kat belakang tu boleh sewa utk round2 sekitar Danga Bay ni.


Kalau nak cantik pergi malam. Baru ada lampu.


Danga Cruise. Aku tak tahu cruise tu pusing mana.
Kalau duit hangpa berkepuk bolehlah try naik cruise.


Pantai Danga. Sampai sekarang aku tak pasti kapal2 tu untuk
pelancong ke atau persendirian punya.


Theme park kat Danga Bay. Budak2 suka lah.


Mostly permainan2 ni malam baru syok.
Tapi pukul 4 petang dah boleh main dah.

Macam2 mainan ada kat sini.
Kurang sikit dari Cosmo Time Square la kot.

Benda ni aku tak pernah jumpa kat tempat lain. Macam basikal udara lah.
Korang kena kayuh sendiri baru benda tu gerak.
Bolehlah view Danga Bay ni dari atas.
Oh ya, benda tu tak ada brek.
Pandai2 lah bajet kalau nak berhenti ambil gambar.

View dari atas


Sudah pijak bumi


Petting zoo ni macam mini zoo. Tapi tak sure haiwan apa ada.
Ktorang tak masuk.


Jangan pegang wei. Haram!


One thing I like about Danga Bay. Environment taman yang menjadi.

No comments:

Post a Comment