GuaBlog.Com

PD Ostrich Farm

11 June 2011
Ostrich Farm
Port Dickson, Negeri Sembilan

Signboard sebelum masuk simpang.
Kalau tak nampak tak tahulah.




Ni kat sebelah restoran dalam Ostrich Farm ni.
Ada jual daging ostrich dengan produk2 lain macam losyen.
Nak try datanglah sini.


Telur ostrich yang sangat kuat.
Hang berdiri 2 orang pun tak pecah (120kg maximum)



Ada jugak sikit2 binatang macam arnab dan lain. Tapi fokus pada ostrich lah tempat ni.


Pintu masuk


Ahli rombongan.


Untuk maklumat korang, Ostrich Farm PD dah tak ada buat service ostrich-riding. Tak dapatlah rasa naik ostrich. Kalau nak kena pegi dekat ostrich farm lain. Kat Seremban ada jugak. Saje ktorang pegi PD ni.---



How to go PD Ostrich Farm:
Highway North-South Expressway
Exit Port Dickson
Hala ke Teluk Kemang
Lokasi kat Batu 9, Teluk Kemang
Masuk simpang kiri kat signboard
* Laluan masuk sebelah Politeknik Port Dickson

Tentang PD Ostrich Farm:
Bayaran masuk RM8 (dewasa) RM4 (kanak-kanak)

1 comment:

  1. pergh, best je nampak
    lagi best kalau dapat naik ostrich tu
    kukuh benor telurnya, subhanallah

    next trip?
    xde lagi la setakat ni, sibuk dengan final year study
    apepun, thanks singgah kat blog :)

    ReplyDelete