GuaBlog.Com

Hot Air Balloon Fiesta

4th Hot Air Balloon Fiesta
17 Mac 2012
Putrajaya

Pesta belon ni menarik juga. Macam2 pesen belon ada.
Ada juga karnival & booth utk berniaga. Lengkap lah utk berjalan2.


Maaf lah. Camera phone.


Berjaya menceroboh pagar utk bergambar.


"Celebrating 4 years"


LED Show


Macam2 bentuk belon. Masa ni nak balik dah.


First time duduk kat bus stop Putrajaya.

Basically, event ni best sebab ktorang baru first time tengok hot air balloon.
Cuma tak dapat naik sebab tiket habis.
Dalam website dia just tulis waktu utk public rides.
Tapi tak tulis waktu jual tiket. Ramai yg kecewa tak dapat naik.

Then, jalan sesak yg amat sangat kat Putrajaya time ni lagi2 cuti sekolah dah nak habis. Patutnya tutup jalan & buat shuttle bus dari parking ke tempat belon. Taklah jem. Banyak kereta kena tunda sebab parking merata.
Apa2 pun it's a great event ---

No comments:

Post a Comment